Фирма „ЗЕДА ООД“ попада в ранга на т.нар „бутикови фирми“, които обръщат внимание на всеки клиент и неговите потребности. Създаваме козметични продукти с ясен, осезаем и доказан ефект. Вече 15 години предлагаме на пазара уникални и ефективни продукти от най-високо ниво. Под търговската марка „Alzeda”, фирмата е разработила и продължава да развива продукти с грижа за косата. “Vivalek” е масажна серия, която се грижи за добрия тонус на тялото ви.

Активните съставки са прецизно подбрани от сертифицирани производители, а разработката на крайния продукт отнема достатъчно дълго време за създаване на уникална рецептура и технология.

Щастливи сме да носим отговорността за поддържането на високото качество на продуктите ни, защото Вие нашите клиенти го усещате и оценявате. Продължавайте да изисквате все повече от нас, продължавайте да участвате активно с мнения и препоръки, продължавайте да ни вдъхновявате! А ние ще продължаваме да даваме най-доброто от себе си – да разработваме иновативни, природосъобразни, ефективни и висококачествени козметични продукти!

Награди

Фирма „ЗЕДА ООД” беше отличена със Сребърен лъв на Националното търговско изложение „Произведено в България“ – 2011г. за най-добре представили се фирми, за новаторски подход и качество на продукцията за:

Серия продукти за коса „АЛЗЕДА”, специализирана за решаване на проблеми, свързани с косата и скалпа.

Грамота